top of page

Savesta luominen on terapeuttista ja tuo iloa. Taidekoulussa, kuvanveistotunneilla harjoiteltiin paljon ihmishahmoja piirtämistä ja veistämistä. Niillä "tylsillä" harjoituksilla oli kuitenkin valtava vaikutus minun nykyiseen taitoon veistää ihmisiä ja esineitä. 

Kaikista parasta ja hauskinta, on tehdä patsaita elävistä malleista. Jollain tavalla mallien olemukset siirtyvät osittain veistoksiin. 

 

Osa patsaistani tein valokuvista esim. istuva pariskunta oli tehty tilauksena häämerkkipäivän kunniaksi. Koska se oli lahja, käytössä olivat vain valokuvat. Tilaajat olivat tyytyväisiä lopputulokseen. 

Tykkään tehdä käyttöesineitä - henkilökohtaisesti en halua kotiimme pölynkerääjiä, jokaisella esineellä pitäisi olla jokin käyttötarkoitus - sen takia olen muutaman kerran yhdistellyt muotokvuapatsaita ja välineitä. Teen joskus myös jalkalamppuja, jotka ovat mainio idea häälahjaksi :)

Osa patsaistani ovat tehty muoti- ja valuepoksi/metallijauheliuoksista, olen kuitenkin innostunut keramiikasta, joten viimeisimmät teokseni ovat savitöitä.

Ota yhteyttä jos haluat veistoksen: agnikohh@gmail.com 

0408425437

bottom of page