top of page

Teen uniikkeja ja personaallisia lavuaareja. Jokainen on tehty käsin ja juuri sopivan kokoinen. Teimme lavuaareja siten, että tila olisi tehokkaasti käytetty ja huone olisi ainutlaatuinen sekä omaperäinen.

Romanttinen lavuaari

Tarkoituksena oli, että vierasvessa olisi hauska sekä silmää miellyttävä. Vieraiden palautteista sain käsityksen, että onnistuin hyvin.
Tässä käytetty betoni ei ollut värjätty. Kun betoni oli kuivunut, korostin tietyt kohdat kultaisella maalilla ja kokonaisuutta sivelin suojausaineella, epoksella. 

 

Moderni lavuaari
Pääkylpyhuoneessa halusin saada ajattoman ja selkeän sisustuksen, jossa sielu ja keho lepää pitkän päivän jälkeen. Kylpuhuoneen oli hyvä olla mahdollisimman yksinkertainen, mutta luonnonläheinen ja helppohoitoinen.

Lavuaarimuoti tein savesta ja muotin täydensin mustalla pigmentillä värjätyllä betonimassalla. Altaan käsittelin vain kivisuojausaineella, jota pitäisi uusia silloin tällöin. Epoksinen pinta olisi ollut huomattavasti helpompi ratkaisu.


Molemmissa lavuaarissa ei ole ylivuotoaukkoa — meillä toimii hyvin tällainen ratkaisu. Lattioissa on kuitenkin turvallisuuden vuoksi kaivot, jottei vesivahinkoja synny.

Ota yhteyttä jos haluat ainutlatuisen lavuaarin: agnikohh@gmail.com 

0408425437

bottom of page