17847279401365937.jpg
IMG_20200522_075244.jpg

Nimeni on Agni (Agnieszka) Kuokkanen,  Puolassa syntynyt nainen, äiti ja vaimo, homeopaatti, hieroja, taitelija ja seikkailija.
 

Elämässäni olen tehnyt erilaisia asioita erilaisissa ammateissa. Jokainen tehtäväni on opettanut minulle jotain lisää itsestäni ja ohjannut minut tähän hetkeen. 
 

Ihmiskeho ja -mieli on aina kiehtonut minua, olen ollut aina utelias siitä miten mikäkin/kukakin toimii ja miksi.

 

Ensimmäisessä ammatissani kuvataitelijana ja graafisena suunnittelijna olen tutkinut kehon anatomiaa ja ihmetellyt miten upeita olentoja olemme. Samanaikaisesti olen tehnyt kysymyksiä meidän terveydestämme ja sairauksistamme - ja monesti kyseenalaistanut saamani vastaukset. 

Ensimmäisen kosketuksen hoitomuotoon nimeltä homeopatia sain oman ja poikani sairauden kautta.Mitä paremmaksi meidän kuntomme tuli, sitä enemmän heräsi uteliaisuus ja halu tutkia ja saada lisää tietoa siitä, miten SE toimii. Vuonna 2011 aloitin opiskelun Helsingissa Suomen Homeopatian Instituutissa. Vuosien aikana koulun nimi muuttui Transformational School of Homeopathy:ksi, valmistuin sieltä vuonna 2016 ja sain klassisen homeopaatin diplomin ja tittelin TSHHom. Koulutus on Suomen Homeopaatit ry:n sekä European Central Council of Homeopathy:n hyväksymä.

 

Samanaikaisesti minulla oli koko ajan tunne, että haluan myös fyysistä kosketusta asiakkaaseen, että joskus riittää vain fyysisen kehon käsittely, jotta paranemisen prosessi alkaisi. Ja niin 2016 vuoden alussa aloitin opiskelun Lahden Hierojakoulussa ja joulukuussa samana vuonna sain koulutetun hierojan tutkinnon suoritetuksi.

Tällä hetkellä teen hoitoja sekä Lahdessa että Vääksyssä. Vääksyn hoitolassa rinnakkain on avattu Taidepuoti - Ilolla tehty, jossa minulla on kunnia ja ilo esitellä ja jopa myydä omia ja ystävien teoksia.

 

Elämä hymyilee :)

Uusi seikailu alkaa :)