top of page
HIERONTA

Hieronta on upea, manuaalinen hoitomuoto.

Hieronta on kuin taidetta; kuvanveistoa, jossa taiteilijan käsiteltävänä - saven sijaan - on lihas ja kädet veistävät joka kerta erilaisen ainutlaatuisen teoksen. Jokainen asiakas on erilainen ja lähestyn jokaista asiakasta eri tavalla koska olemme yksilöitä.

Jokainen asiakas on erilainen, ja lähestyn jokaista asiakasta eri tavalla, koska olemme yksilöitä. Yksi on hiljainen, toinen puhelias, kolmas hidas ja neljäs kipuherkkä. Kymmenellä asiakkaalla voi olla “sama” vaiva, mutta hoito voi olla täysin erilaista. Otan huomioon taustan, laukaisevan syyn, ylläpitävän syyn, sekä myös asiakkaan tarpeet ja toiveet. Jokaisen keho reagoi omalla tavallaan kosketukseen ja hierontaan. Yksi tarvitsee vähän kovempaa käsittelyä, toinen kevyttä ja hellää.

Olen oppinut, että parhaat tulokset saan, kun pyydän lempeästi lihaksia rentoutumaan - pakottamisen ja käskyn sijaan. Kun rentoutuminen tapahtuu kokonaisvaltaisesti, jostain syvältä, se myös kestää pidempään.

Lihakset reagoivat myös meidän mielentilamme; miten kireämpi ja stressaavampi arki, sitä kireämmät ja jännittynnemmät lihakset - aina valmiina puolustukseen tai hyökkäykseen.

On mahdollista saada hyviä hoitotuloksia, kun luon asiakkaalle turvallisen, rauhallisen ja kivuttoman ympäristön.

Kun mieli lepää, myös keho lepää

bottom of page