top of page

Yleistä verkkokaupasta

Tilaa vaivattomasti tuotteita verkkokaupasta, jossa voit tutustua rauhassa koko tuotevalikoimaan.

Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilauspalvelusta saat henkilökohtaista palvelua koskien tilaustasi tai tuotteiden tilaamista. Jos sinulla on yksityiskohtaisia tuotteiden käyttöä tai valitsemista koskevia kysymyksiä, laita kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen agnikohh€@gmail.com ja vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian.

Verkkokauppaa ylläpitää HHAgniKoo (y-tunnus 2074137-5).

HHAgniKoo vastaa kaupassa myytävistä tuotteista ja niiden toimituksista ilmoittamiensa käyttöehtojen mukaisesti.

 

Rekisteröityminen

Kuluttaja-asiakas voi tilata tuotteita rekisteröitymättä.

Hyväksyessäsi tilauksen, hyväksyt käyttö- ja maksuehdot sekä tietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

 

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Palveluntarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja käyttäjän yksityisyydensuojan säilymisestä. Käyttäjän antamat tiedot tallennetaan palveluntarjoajan asiakasrekisteriin. Tilauksen suorittamiseksi pakollisia tietoja ovat käyttäjän etunimi, sukunimi, lähiosoite, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Palvelun tarjoaja ei saa luovuttaa keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramainonnassa vain käyttäjän suostumuksella. Palvelun tarjoaja pidättää itselleen oikeuden luovuttaa käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, muuttaa tai poistaa itseään koskevat tiedot asiakasrekisteristä.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet Käyttäjä vastaa kaikista hänen tiedoillaan tehdyistä tilauksista ja siitä, että hän on yli 18-vuotias.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta palvelun tarjoajalle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.agnikoo.com ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

Saat uuden viestin, kun tilauksesi lähetetään.

Maksutavat ja -ehdot

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu WIX sekä PayPal maksupalvelun kautta.

Toimitusaika

Lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä.

Pankkiyhteyksistä ja lähetyspalvelun sujuuvuudesta riippuen toimitukseen kuluu 5-7 arkipäivää laskun maksamisesta.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitamme tuotteet Matkahuollon tai postin kuljetuksella, mikäli haluat paketin johonkin tiettyyn noutopaikkaan ole yhteydessä myymälään.

Pakkaamme tuotteet huolella. Kierrätämme lähetyspakkaukset, näin vähennämme omalta osaltamme myös jätteen määrää.

Toimitusmaksut riippuvat tuotteen koosta ja painosta.

Isoista tuotteista on kuljetuksesta sovittava aina erikseen.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: Asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä kopio saamastasi tilausvahvistuksesta

 

Palautusosoite:

HHAgniKoo

Varjantie 3

17200 Vääksy

 

HUOM. Asiakas vastaa itse palautuksesta tai vaihdosta aiheutuvista kustannuksista.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen agnikohh@gmail.com tai postitse:

 

HHAgniKoo

Varjantie 3

17200 Vääksy

Puhelimitse voit olla yhteydessä HHAgniKoo +358  40 842 5437

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio suoraan postiin ja ilmoitettava tästä myös sähköpostitse osoitteeseen agnikohh@gmail.com

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

    • tilausnumeron

    • laskun loppusumman

    • tilauksen sisällön

bottom of page